Обучението по Prezi от април 2021

Обучението по Prezi от април 2021

19/04/2021
В периода 18-19 април 2021г. БСУ в партньорство с отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ провеждат обучителния курс "Работа с програма за презентиране Prezi".
Около 60 Учители от цялата страна взеха участие в синхронното обучение от разстояние в електронна среда, днес изпълняват своите самостоятелни задачи и до дни ще получат удостоверенията си с присъден квалификационен курс.
Ето някои от коментарите на участниците в курса:
*Радвам се, че бях на това обучение. Напълно задоволи очакванията ми. Благодаря Ви! До нови срещи!
*Благодаря ви за професионализма
*Изключително полезно и практично обучение!
*Сърдечни благодарности и поздравления за високото ниво на проведеното обучение.
*Беше ясно разбираемо и практически полезно. Благодаря!
*Много полезно!
*Впечатленията ми са отлични - професионално поднесена информация. Благодаря Ви!
*За първи път се включвам в обучение от БСУ и Фондация "КУЗМАНОВ" и съм приятно изненадана. Определено бих се включила отново. Благодаря за полезната информация!
*Обучение на високо ниво в приятелска и позитивна атмосфера. Много ползотворно!
*Обучението бе проведено стегнато, ясно поднесена инфармация, при неоходимост лектора обясняваше допълнително. Моите очаквания са напълно удовлетворени от проведеното обучение!!! Благодаря!!!
*Участвам редовно в провежданите обучения от Фондация КУЗМАНОВ и БСУ. С благодарност към екипа за предоставената ни възможност за онлайн обучение. *Организацията е много добра. Заявила съм участие и в останалите курсове, провеждани през този месец
*Обучението за мен беше интересно, полезно, приложимо. *Лекторът, както винаги, е отзивчив, внимателен, любезен. *Обучаемият говори разбираемо, разглежда и обяснява всички опции на платформата. От 2016 г. участвам в обучения на Фондация "Кузманов" и адмирирам отдадеността им и професионализма им. Благодаря Ви, колеги от този прекрасен екип!
*Участвал съм и в други дистанционни обучения на фондация" Кузманов" и мисля че те се провеждат много успешно, изчерпателно и в логическа последователност.
*Онлайн обучението беше добре организирано и полезно, много съм доволна. Даде ми много нови знания, които ще са ми полезни в работата.
*Информацията беше изчерпателна и разбираемо поднесена. За момента изпитвам известни трудности, отнема ми доста време, но програмата е интересна и се надявам с практиката да я усвоя и използвам успешно.
Благодарим на Колегите, и се радваме, че сме били полезни.
Ние отиваме да се подготвяме за следващото ни обучение, в края на тази седмица, на тема "Обърната класна стая".
Ваши,
Екипите на БСУ и Фондация КУЗМАНОВ

ПОДОБНИ НОВИНИ