Удостоверенията от курсовете "Методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученици" (17-18.10.2021г.) и "Въвеждащо обучение - методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученицивече" (20-23.10.2021г.) са ИЗГОТВЕНИ

Удостоверенията от курсовете "Методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученици" (17-18.10.2021г.) и "Въвеждащо обучение - методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученицивече" (20-23.10.2021г.) са ИЗГОТВЕНИ

29/10/2021

Уважаеми Колеги,
Удостоверенията от курса "Методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученици" (17-18.10.2021г.), както и от обучението "Въвеждащо обучение - методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученицивече" (20-23.10.2021г.), вече са изготвени.
Очаквайте Вашите пратки с удостоверенията, присъждащи Ви по 1 или 2 квалификационни кредита, до посочения от Вас офис на Еконт или адрес.


През месец октомври БСУ проведе два обучителни курса посветени на БДП: "Методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученици" (17-18.10.2021г.) и "Въвеждащо обучение - методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученици" (20-23.10.2021г.). Бихме желали да Ви споделим някои от впечатленията на участниците:
*Това обучение ми беше много полезно.Понеже за първа година преподавам като начален учител и нямам достатъчно много практика. Затова това обучение специално за мен беше много полезно.
*Всичко беше на ниво
*Полезно и опреснително обучение
*Много полезно, много добри идеи и разработки
*Благодаря за отделеното време! 
*Доволна съм, че участвах в този курс на обучение и имах възможност да се запозная с опита на другите колеги, преподаващи по БДП. Получих нова информация и си сверих часовника с другите колеги.
*Добре поднесена информация, която ще ми бъде полезна в работата. Благодаря Ви! 
*Много съм доволна от представеното, всичко беше много точно и ясно описано!
*Удовлетворена съм!
*Обучението беше проведено професионално!
*Впечетлението ми е положително!
*Лично на мен много ми хареса изнесения урок по БДП, всичко казано  ми беше полезно !
*Обучението ми беше полезно и необходимо.
*Обучението беше чудесно. Лично аз научих много нови и интересни неща.
*Имаше полезна информация за мен, за което благодаря!
*Беше интересно.
*Обучението бе на ниво и много добре организирано.

Ваши,

Екипите на БСУ и Фондация КУЗМАНОВ

ПОДОБНИ НОВИНИ