Удостоверенията от обучителните курсове през месец януари 2022г. вече са изготвени

Удостоверенията от обучителните курсове през месец януари 2022г. вече са изготвени

04/02/2022

Уважаеми Колеги,
Както през миналата година, така и през настоящата 2022 удостоверенията с квалификационни кредити на участниците, включени в обучителни курсове провеждани от БСУ, се изготвят в срок. Педагогическите специалисти, които взеха участие в курсовете "Методика на интерактивното обучение по БДП за деца и ученици", новия курс "Особености при обучението на съвременните деца и ученици" и "Портфолио на Учителя", присъждащи по 1 квалификационен кредит, са изпратени до заявените от участниците адреси или офиси на Еконт.

Ето какво ни споделиха някои от участниците за проведените обучения през първия календарен месец на 2022 год.:                     *Като учител , който скоро е завършил и няма много педагогически опит, ми беше много полезно това обучение. Ще се включвам и в други обучения. Благодаря!
*Много лъчезарен водещ. Хареса ми, че дава възможност на участниците да представят работите си и да получат обратна връзка какво могат да подобрят.
*Благодаря! За мен лекцията беше много интересна, и полезна!
*Беше много полезно за мен.
*Курса беше прекрасен, но според мен информацията може да се поднесе по-сбито и кратко като време.
*Много добре осмислено, структурирано и полезно обучение по методика на БДП.
*Благодаря, прекрасното обучение.
*Обучението бе добро, но ще е добре да има 10 мин почивки на всеки 1ч. 15 мин., например. Просто и ние имаме капацитет на възприемане.  
*Омръзнаха ми онлайн обученията. Искам присъствено обучение.
*Отлично!
*Благодарности за ползотворното обучение!
*Изключително интересен и полезен курс. Лекторът поднесе информацията по атрактивен начин и привлече вниманието на участниците с много практически примери и интервюта на колеги, които споделиха добри практики в работата си като педагогически специалисти.
*Благодаря на лектора за полезната и изчерпателно поднесена информация
*Много благодаря за проведения курс, имаше много полезна за мен информация!
*Участвам за първи път. Благодаря за полезната информация. Ще участвам и в други обучения, организирани от Вас!
*Цялото обучение беше много полезно и много интересно
*Благодаря, че имаше въпроси към участниците в обучението и споделяне на добри практики! С удоволствие ще се включа и в друго обучение по тема, която представлява интерес за мен!
*Всяка среща с Вас е  много полезна, често с "уау - ефект" , мотивираща, зареждаща, запомняща се! Благодаря за възможността да дискутираме, споделяме и да задаваме въпроси. Благодаря Ви! 
*Благодаря за спокойния тон, за изчерпателното изложение, за споделените мнения на колеги и материали. Събудихте в мен много мили спомени и надежда ,че съм готова за още новости.
*Доволна съм от участието си, научих много ценни уроци.
*Останах очарована от подробното и компетентно представяне на темата.
*Впечатлението ми от обучителния курс е много добро и положително, защото научих нови неща, които ще са от полза в ежедневната ми работа. Благодаря! 
*Много съм доволна и курсът ми покри очакванията
*Вече знам откъде да започна и стъпките, по които да тръгна, за да си изготвя портфолио
*От преведеното обучение останах много доволна и получих голям обем и пълна  информация за моето портфолио. Самия начин на поднасяне на информация беше доста разбран и изчерпателен.   Благодаря ви много. С голямо удоволствие бих участвала и някои от следващите ви обучения.
*Много съм доволна от курса и с радост ще очаквам следващите!

 

Ваши,
Екипите на БСУ и Фондация КУЗМАНОВ

ПОДОБНИ НОВИНИ