ФЕСТИВАЛ Банско, бира & барбекю

ФЕСТИВАЛ Банско, бира & барбекю

16/07/2020

Първо издание на фестивала

БАНСКО, БИРА & БАРБЕКЮ

 

   Скъпи Приятели,

   В периода 7 - 9 август 2020г. (три дни) ще се проведе първият фестивал БАНСКО, БИРА & БАРБЕКЮ

Всеки ценител на Слънцето, планината, хубавата музика, BBQ, бирата, басейнът и ... приятно споделеното време е ДОБРЕ ДОШЪЛ!

По време на фестивала ще има и специални мастър класове (семинари) посветени на тънкостите при приготвянето на барбекю, както и специален семинар по НЛП. 

     Информация за събитието:

  Фестивалът Банско, бира & барбекю се организира от отдел "Спорт и туризъм" на Фондация КУЗМАНОВ и съчетава в себе си: прекрасната природа на Банско, дегустация на няколко вида крафт бири, демонстрации по приготвяне на барбекю, специален семинар по НЛП, достъп до неограничено количество храна и напитки, СПА-център и всичко необходимо за Вашата почивка.

По време на фестивала ще бъдат представени няколко мастър класа (семинари), за желаещите, в които ще се покажат похвати от България и чужбина при приготвянето на барбекю:

- видове сосове за мариноване за барбекю. Какъв сос-марина за какво месо/зеленчуци е подходящ? Без какви основни съставки даден сос за барбекю не може;

- видове месо/зеленчуци и предварителна обработка на месото/зеленчуците.Представяне на различни практики при обработката на месото от България и САЩ;

- видове барбекюта и кое да изберем: на газ, на дърва, на дървени въглища, на ток? Опушване на месо и зеленчуци. Различни начини на приготвяне на месо/зеленчуци от България и САЩ.

Всички семинари (мастър класове) ще имат теоретична и практическа част. Теоретичната част ще бъде интерактивна, включваща атрактивна презентация, практическата част - демонстрация на техники. Независимо дали ще се включите в теоретичната или практическата част, или и в двете, то винаги ще се насладите и на хубава бира или друго БЕЗПЛАТНО питие от ресторанта.

   Също така е предвиден и специален семинар на тема Основни положения в НЛП или как да постигнем самоконтрол и да влияем на другите?
Какво е Невро-лингвистичното програмиране? Името ни насочва към основата на нещата. 
Невро означава, че в основата на всяко наше поведение са петте ни сетива, нашата неврология. 
Лингвистично пък показва, че подреждаме мислите си  и въздействаме именно чрез езика на които говорим, но и също чрез "езика" на тялото си - жестове, мимики, пози. 
Програмиране - последната съставка на името ни подсказва, че можем да  се “програмираме” за постигане на успех. Не случайно понякога наричат НЛП “софтуер”, “програмна инструкция” за мозъка ни.
Невро-лингвистичното програмиране е направление в приложната психология, една от главните задачи на което е установяването на ефективна комуникация между хората. Умението правилно да се общува е сериозен проблем за много хора, затова развитието на креативното мислене, овладяването на техниката на общуване и взаимодействие, умението да се самоконтролираш, както и да въздействаш на другите хора с цел постигане на доверие, днес е приоритетна задача на практическата психология и в частност на НЛП. Как да се научим на това умение?

Всеки участник ще получи и специални ДВА ПОДАРЪКА:

Подарък # 1 БЕЗПЛАТНО включване в онлайн курса Изкуството да общуваш правилно, органзиран от най-голямата обучителна организация в България - отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ.

Подарък # 2 НЛП Терапия – възможност за индивидуална сесия на цена от 20 лв. което е отстъпка 50% ОТСТЪПКА от редовната цена. 

НЛП Терапия може да помогне при следните състояния: страхове, депресия, неудовлетворе от посттравматичен стрес – загуба, раздяла, тъга, Проблеми с общуването и комуникацията ... и други негативни, задържащи състояния.

Първият фестивал Банско, бира & барбекю ще даде възможност и на самите участници, ако желаят, да споделят своите добри практики при приготвянето на домашна бира или барбекю. Участниците, които желаят да споделят своя опит при приготвянето на барбекю или бира, могат да заявят това свое желание при подаване на заявката за участие във фестивала.

   Място и дати:

   Плануваните дати за провеждането на първия фестивал Банско, бира & барбекю са 7, 8 и 9 август 2020г.  в СПА-хотел „Casa Karina“ – гр. Банско (повече информация за хотела може да видите на линка http://bansko-casakarina.com).

   Разходи на участниците във фестивала Банско, бира & барбекю:

  Хотел „Casa Karina“ – гр. Банско е модерен хотел. Цената, която ни предлагат е 45 лв. на човек, на ден, за настаняване в двойна стая, на база All Inclusive (неограничено количество храна и напитки) и безплатно ползване на СПА-процедурите, т.е. разходите на един участник на ден са 45 лв. За две нощувки 90 лв. Настаняване в самостоятелна стая е 72 лв./вечер. Конкретното предложение на хотел „Casa Carina“ – гр. Банско е поместено в приложение 2 към настоящата покана.

За обезпечаване на фестивала Банско, бира & барбекю  (наем на зала, лектори-модератори, провеждане на семинара "Основни положения в НЛП или как да постигнем самоконтрол и да влияем на другите?", осигуряване на дегустация на 3 вида крафт бира, закупуване на месо/зеленчуци за практическите мастър класове (семинари) за приготвяне на барбекю, материали за семинарите и др.) се включва такса участие от 83 лв..

Сумарно цената на един участник, за трите дни, която включва: такса участие във фестивала, неограничено количество храна и напитки и свободен достъп до СПА-процедури е 173 лв. От общата сума от 173 лв. се превеждат, преди фестивала – до 04.08.2020г., по банков път 83 лв. към организаторите, а остатъкът от 90 лв. се заплаща към хотела, на място или по банков път, от където може да получите фактура.

   Участниците във фестивала ще получат теоретични и практически тънкости и умения свързани с приготвянето на барбекю от България и САЩ, семинар на тема "Основни положения в НЛП" и ДВА ПОДАРЪКА (безплатно включване в онлайн курса Изкуството да общуваш правилно и НЛП Терапия – възможност за индивидуална сесия на цена от 20 лв. което е отстъпка 50% от редовната цена), както и възможност за формиране на формални и неформални контакти между всичките около участници от цялата страна, сред атмосферата на Пирин планина. Участниците, които ще представят и своя опит с бирата или барбекюто, ще получат специална грамота на МАЙСТОРА.             

   Уважаеми Дами и Господа,

   Ще се радваме да Ви срещнем отново на наше събитие и заедно да  обсъдим тайните на доброто барбекю сред красивата природа на Пирин, съчетаем почивката в чудесното СПА в хотала, достъпа до неограничено количество храна и напитки, както и срещата с нови приятели.

Молим да заявите Вашето участие (брой участници и други изисквания) най-късно до 04.08.2020г., като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

На база подадената от Вас заявка, ние ще направим резервация в хотела, от Ваше име (НЕ е нужно Вие да звъните в хотела и да правите резервация. Това е наша грижа!)

С оглед на това, че на наши събития броят на желаещите често е над предвидените места в хотела, то организаторите си запазват правото да спрат записването преди крайния срок – 04.08.2020г., ако капацитета на хотела е запълнен.

 

            Приложения: 1 - програма на първия фестивал Банско, бира & барбекю2 – оферта от хотел „Casa Karina“ – гр. Банско

 

Приложение 1

ПРОГРАМА

за за фестивала Банско, бира & барбекю

 

07.08.2020г., петък

до 14:00 часа – настаняване на участниците в СПА-хотел „Casa Кarina“ – гр. Банско. Регистрация на участниците;

14:00 часа – 16:00 часа – мастър клас (семинар) за тънкостите при барбекюто.

16:00 часа – 16:30 часа – кафе-пауза

16:30 часа – 17:00 часа – споделен опит от участниците във фестивала (само които участници желаят)

след 17:00 часа – свободно време на участниците

ПРЕДВИЖДА СЕ от 17:00 часа - посещение на учебно заведение (дестка градина или училище) в гр. Банско. САМО за желаещи;

19:00 часа – 21:30 часа – официално откриване на Фестивала Банско, бира & барбекю, вечеря, с DJ-парти

 

08.08.2020г., събота

10:00 часа – 12:30 часа - семинар на тема Основни положения в НЛП с Катя Кючукова (семинарът ще се проведе в конферентната зала на хотела)

след 12:30 часа – обяд и свободно време на участниците

14:00 - 15:30 часа - мастър клас (семинар) за тънкостите при барбекюто в градината на хотела, музика и дегустация на 3 вида крафт-бира

19:00 часа – 21:30 часа – вечеря, с DJ-парти

 

09.08.2020г., неделя

9:00 часа – 10:00 часа - споделен опит от участниците във фестивала (само които участници желаят)

10:00 часа – 12:30 часа – свободно време на участниците

след 12:30 – обяд на участниците и отпътуване.

            Изложената по-горе програма е работна и организаторите си запазват правото да внасят корекции в нея, за които участниците ще бъдат своевременно уведомени.

 

Приложение  2

Предложение на SPA-хотел „Casa Karina – гр. Банско към участниците

във фестивала Банско, бира & барбекю

Период:  29.11-01.12.2019 (2 нощувки).

Цената, която можем да ви предложим е 45,00 лв. на ден на човек при двойно и по-голямо настаняване, за единично настаняване цената е  72.00 лв. на ден на човек на база All inclusive.

Хотелът спазва всички актуални разпоредби на здравните власти и противоепидемиологичните мерки.

Цената включва ползване на вътрешен басейн, фитнес, сауна, парна баня, безплатен wi-fi в зоната около Рецепция и Лоби бар, подземен гараж, 9 % ДДС, хотелска  застраховка и туристическа такса.

 ПРОГРАМА ALL INCLUSIVE

ЗАКУСКА: 08:00 ч. – 10:00 ч.
• Корнфлейкс, мюсли, краве сирене, кашкавал, шунка, кренвирши, шпеков салам, маслини, домати, краставици, мляко кисело, мляко прясно, бъркани яйца, варени яйца, пържени филии, мини кроасани, баница със сирене, мекици, шоу кукинг, сладко, мед, масло, плодове според сезона, хляб, кафе, чай, сок от пост микс, минерална вода.

ОБЯД: 12:30 – 14:00 ч.
• 3 вида салати, супа, готвени месни и безмесни ястия, плодове според сезона, домашни сладкиши, хляб, български алкохол, наливно вино, наливна бира, кафе, чай, сок от пост микс, минерална вода.

СЛЕД ОБЯД: 16.00 – 17.00 ч.
• Дребни сладки и соленки, сандвичи, кафе, чай, сок от пост микс, минерална вода.

ВЕЧЕРЯ: 19.00 – 21.30 ч.
• Всяка вечер различни готвени интернационални ястия, шоу кукинг, 3 вида салати, различни видове месни и безмесни предястия и ястия, шоу кукинг, десeрти, плодове, хляб, български алкохол, наливно вино, наливна бира, кафе, чай, сок от пост микс, минерална вода.

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

Халат: 5,00 лв. за целия престой с депозит от 30,00 лв.

Бебешка кошара: 5,00 лв. на ден;

Домашен любимец до 5,00 кг. : 10,00 лв. на ден;

Подземен паркинг: 8,00 лв. за 24 часа;


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

Цените са в лева на човек при минимален капацитет за основните легла. 
Храната и напитките по програма All inclusiveса валидни само за основния ресторант на хотела.

При по-малко от 20 човека настанени в един и същи период в хотела, изхранването е по предварително избрано меню от хотела.

Вносни напитки и кафе еспресо се заплащат допълнително според меню.

Програмата All inclusive започва със следобедна закуска и завършва с обяд.

Лица до 18 г. нямат право на алкохолни напитки.

Настаняване след 14.00 ч. и напускане до 12.00 ч.

Адрес: Банско 2770, ул. Кралев двор 5

ПОДОБНИ НОВИНИ