Създавайте впечатляващи презентации с: Knovio, Prezi, Emaze или PowerPoint

Създавайте впечатляващи презентации с: Knovio, Prezi, Emaze или PowerPoint

23/07/2020

   Уважаеми Дами и Господа,

   Скъпи Колеги,

   Отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ представя на Вашето внимание ЧЕТИРИ предложения за курсове през месец АВГУСТ 2020г., които ще Ви помогнат да създадете впечатляващи и запомнящи се презентации. Всяка една от представените програми има и БЕЗПЛАТЕН вариант, който може да се използва:

1) НОВО РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ KNOVIO, с удостоверение

2) РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ EMAZE, с удостоверение

3) РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ PREZI, с удостоверение

4) РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ POWER POINTс удостоверениеБЕЗПЛАТЕН

От нашите предложения могат да се възползват широка аудитория участници: учители, директори, родители, представители на общински структури, НПО, фирми, представители на професии, които в ежедневната си работа презентират (представят) пред аудитория, както всеки интересуващ се от темите е ДОБРЕ ДОШЪЛ!

   При подаване на заявка Вие ще бъдете включени автоматично в БЕЗПЛАТНИЯ курс "Работа с програма за презентиране Power Point".

Вие може да участвате в нашите курсове онлайн (дистанционно) И/ИЛИ на живо (присъствено). Всеки участник ще получи обобщени записи на избраните от него курсове, за да може да проследи важните за него моменти, колкото пъти желае.

   Ето и график на онлайн (дистанционните) части на курсовете, с живо включване на наши експерти и лектори по темата:

- на 15 август 2020г. /събота/ от 13:00 до 16:30 часа ще се проведе живото предаване, в реално време, на НОВИЯ ни курс РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ KNOVIO. Програмата за презентиране Knivio е една от най-предпочитаните и разпространени програми за презентиране в света. Тя може да създава или превръща съществуващи презентации (направени на други програми) във видео-презентации супер бързо и супер лесно. Това е идеална платформа за създаване, споделяне и организиране на видео знания, а днешният свят и днешното поколение учат най-добре от видео уроци и видеоклипове. Knovio има БЕЗПЛАТЕН вариант и се работи много лесно с него. След живото предаване всеки участник ще получи и запис, който запис ще може да гледа следващите 7 дни (168 часа) колкото пъти желае;

 - на 16 август 2020г. /неделя/ от 13:00 до 16:30 часа ще се проведе живото предаване, в реално време, на курсa РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ EMAZE, който курс беше изключително добре приет при първото си представяне през месец юни 2020г.. Програмата за презентиране Еmaze е нов продукт при изготвянето на презентации (слайдшоу, видео презентация или 3D презентация), който има БЕЗПЛАТЕН вариант и се работи много лесно с него. След живото предаване всеки участник ще получи и запис, който запис ще може да гледа следващите 7 дни (168 часа) колкото пъти желае;

- на 29 август 2020г. /събота/ от 13:00 до 16:30 часа ще се проведе живото предаване, в реално време, на курса РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ PREZI с участието на наш експерт, който ще Ви представи в детайли: как да започнете работа с програма Prezi, какви са й възможностите, как да създадете въздействаща презентация, тънкостите при използване на отделните инструменти на програма Prezi и ще отговаря на въпроси поставени от страна на участниците. След живото предаване всеки участник ще получи и запис, който запис ще може да гледа следващите 7 дни (168 часа) колкото пъти желае.

- на 30 август 2020г. /неделя/ от 13:00 до 16:30 часа ще се проведе БЕЗПЛАТНИЯТ онлайн курс на тема РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ POWER POINT с участието на наш експерт, който ще Ви представи в детайли: как да започнете работа с програма Power Point, какви са й възможностите, как да комбинирате отделните функции на програмата за създаване на впечатляваща и запомняща се презентация. Също така ще отговори на Вашите въпроси. Ще откриете пълните възможности на този продукт. След живото предаване всеки участник ще получи и запис, който запис ще може да гледа следващите 7 дни (168 часа) колкото пъти желае.

   След приключването на живите предавания на всеки един от курсовете, всеки един участник ще получи и записи на отминалите онлайн предавания, за да може да прегледа отново важните за него моменти, от уюта и сигурността на дома си. Всеки запис ще бъде достъпен 168 часа (седем дни) във Вашия профил на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

В този период от 7 дни (след всеки курс) ще може да гледате колкото пъти желаете записите на заявените от Вас курсове, да превъртате важните за Вас моменти и да придобиете практически знания и умения по темите.

   Обученията на живо (присъствените) НЕ са задължителни. В обученията на живо може да се включат само тези от Вас, които желаят или за които е нужно. Присъствените форми са планувани да се проведат, за желаещите, в нашите офиси в гр. София и/или гр. Пазарджик на 14.08.2020г., 17.08.2020г., 28.08.2020г. и 31.08.2020г., от 10:00 часа.

На вниманието на участниците Учители: за квалификационните курсове: "Работа с програма за презентиране Knovio",  "Работа с програма за презентиране Emaze",  "Работа с програма за презентиране Prezi" и "Работа с програма за презентиране PowerPoint" се издават удостоверения за участие в обучение. При спазване на условията и процедурата по чл. 50, ал. 4 от Наредба № 15 на МОН всяко едно удостоверение може да се приравни на 1 квалификационен кредит.

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯТА:

  Всеки  един от курсовете е посветен на различна програма за презентиране - Knovio, Emaze, Prezi или PowerPoint. Експертите на отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ ще представят стъпка по стъпка, от самото начало, работата с различните програми. Програмите за презентиране, които ще се представят, са най-добрите в света и с тяхна помощ се създават впечатляващи и запомнящи презентации. От друга страна работата в програмите е лесна и в края на курса всеки участник ще има уменията да работи добре с дадена програма. Всяка една от програмите (Knovio, Emaze, Prezi или PowerPoint) има БЕЗПЛАТНА опция за ползване и чрез нея се създават запомнящи се и невероятни презентации, с ново поколение ефекти, които презентации ще задържат за дълго вниманието на публиката (пред която представяте) или Вашите възпитаници.

По време на всяко едно от обученията ще се представят:

- възможностите на програмата;

- първи стъпки за работа с програмата, основните бутони и менюта в нея;

- как с програмата да направите впечатляваща презентация, от ново поколение, каквато Вашите колеги и възпитаници не са виждали досега;

- стъпка по стъпка как се създава презентация чрез продукта;

- работа с шаблони (template);

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- удостоверение.

 

  ЦЕНА:

   Вие може да се включите, както само в единия от курсовете, така и във всички предложения:

НОВО РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ KNOVIO, с удостоверение 24 лв./участник

РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ EMAZE, с удостоверение 24 лв./участник

РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ PREZI, с удостоверение 24 лв./участник

РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ POWER POINTс удостоверениеБЕЗПЛАТЕН

Ако се включите в ДВА ИЛИ ПОВЕЧЕ курса, то цената на всеки курс вече НЕ е 24 лв., а ще бъде намалена на 21,50 лв./участник.

Включването Ви в БЕЗПЛАТНИЯ курс РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ POWER POINT ще се извърши автоматично.

 Вие може да заплатите Вашата сума по един от двата начина:

в офис на "Еконт" при получаване на пратката с удостоверение/удостоверения (чрез наложен платеж);
по банков път, предварително, по банковата сметка на Фондация КУЗМАНОВ (този метод е задължителен, когато се нуждаете от фактура).

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в живите предавания и записите на курсовете, ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email.

На Вашия email ще Ви бъдат изпратени и учебните материали, когато такива са предвидени в курса.

  Удостоверенията за участие ще бъдат изпратени до избран от Вас адрес ИЛИ офис на Еконт. Куриерските разходи за получаване на Вашата пратка до офис на Еконт е на цена около 4,30 лв., която доставка се поема от Ваша страна (Вие ще бъдете уведомени по email и SMS за точния ден на пратката Ви).

 

   ЗАЯВКА:

  Ако желаете да се включите в нашите интерактивни обучения, то може да заявите Вашето участие от линка - ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

Заявки се приемат до три дни преди всеки курс ИЛИ до изчерпване на местата

След като направите регистрация за включване в обучението, то Вие ще получите email с допълнителна информация.

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти! 

РЕЙТИНГ:
24,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ