Благотворителна кампания - ДОБРИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

Благотворителна кампания - ДОБРИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ

12/12/2021

   Скъпи Приятели,

   Отдел "Социални дейности" на Фондация КУЗМАНОВ, Ви кани да се включите в благотворителната инициатива ДОБРИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ, която от една страна ще подкрепи талантливи деца и ученици, а от друга - ще Ви помогне да общувате по добре с Вашите собствени деца.  

   Ние ще се радваме да получим Вашата подкрепа за инициативата ДОБРИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ чрез дарение от Ваша страна. Всеки, който желае може да дари 12 лв. или повече по банковата сметка на Фондация КУЗМАНОВ.

 

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНИЦИАТИВАТА:

   Благотворителната инициатива Добрите деца на България събира средства, с които да подкрепи талантливи деца и ученици от България, за да получат по-качествено образование чрез специални курсове за soft skills. Нашата цел е да включим. колкото се може повече талантливи млади хора. С набраните средства ние ще обезпечим логистиката за провеждането на тези курсове, в цялата страна, а хонорарите на лекторите - ще бъдат покрити от отдел "Социални дейности" на Фондация КУЗМАНОВ.

А какво получавате Вие при включването си в инициативата "Добрите деца на България":

1. Разбира се на първо място удовлетвореността, че сте помогнали млади хора в България да получат компетентности, и придобият знания и умения (soft skills) за по-успешна реализация в живота;

2. Включването Ви в онлайн курс посветен на по-доброто общуване между Вас и собствените Ви деца, който ще се излъчи на живо на 09.01.2022г (неделя) от 14:00 часа до 16:30 часа. След живото онлайн предаване на курса, Вие ще получите и запис, който ще може да гледате на 10 януари 2022г.. Така ще може да прегледате отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

Ето и темите, които ще бъдат представени по време на онлайн курса на 09.01.2022г.:

- 10 ключови умения на родителя за по-доба комуникация с детето;

- чрез какви похвти родителят може да наложи успешно правила вкъщи;

- как да намалим агресивните прояви при децата;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците в живото онлайн предаване.

Курсът е напълно БЕЗПЛАТЕН за всички включили се в благотворителната инициатива. Участието Ви в курса на 09.01.2022г. е напълно анонимно.

   И така, ако желаете да помогнете на талантливите деца/учници на България, и на Вас самите - като комуникирате по-добре с Вашите собствени деца, то ще се радваме да се включите в инициативата "Добрите деца на България".

 

   ДАРЕНИЕ:

Добрите деца на България - минимум 12 лв..

Вие може да преведете Вашата сумата по банков път ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

Ако Вие ни дарите 12 лв. или повече, то ще Ви включим безплатно в онлайн курса на 09.01.2022г..

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в курса на 09.01.2022г. ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

 

   ЗАЯВКА:

Ако желаете да се включите в благотворителната инициатива ДОБРИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ, то Ви молим да попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в инициативата, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
12,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ