Изкуството да управляваш конфликти

Изкуството да управляваш конфликти

02/07/2020

   Уважаеми Родители и Учители

    Скъпи Колеги,

    Агресивните и конфликтни прояви сред децата и младежите, а понякога и при възрастните, са проблем на съвременното ни общество. Сякаш децата/младежите се чувстват неразбрани, сякаш нормалното общуване между: деца-родители, ученици-учители, деца-възрастни и дори възрастни-възрастни вече се свежда до: викове, обиди, шамари, агресия към другия, мълчание и отчуждаване.

Успешното разрешаване на конфликти е ИЗКУСТВО. Изкуство, което може да научите и то да осигури мир, спокойствие и приятно общуване с Вашето най-ценно - децата и близките Ви.

Методите за разрешаване на конфликти от миналото вече НЕ вършат работа. Новото поколение деца и младежи изискват нови и съвременни методи, които възрастните трябва да използват, при разрешаване на конфликтни и агресивни ситуации по най-добрия начин.

     Нашата организация има удоволствието да работи с водещите психолози в България, да е провела стотици обучителни курсове, и десетки работни срещи в България и чужбина с хора от различни сфери, които работят с деца и младежи. И сега бихме желали да споделим с Вас нашият дъгогодишен опит в специално разработен онлайн курс

ИЗКУСТВОТО ДА УПРАВЛЯВАШ КОНФЛИКТИ

От нашите предложения могат да се възползват широка аудитория участници:

- учители;

- родители;

- социални работници;

- представители на общински структури, НПО и фирми работещи с деца и ученици;

- представители на професии, които в ежедневната си работа общуват с различни типове хора;

- всеки интересуващ се от темите е ДОБРЕ ДОШЪЛ!

На 26 юли (неделя) 2020г., от 14:00 до 16:30 часа ще се проведе онлайн курса ИЗКУСТВОТО ДА УПРАВЛЯВАШ КОНФЛИКТИ

След приключване на живото предаване на 26.07.2020г., всеки един участник ще получи и запис на отминалия курс, който запис ще може да гледа следващите 3 дни (72 часа) колкото пъти желае и да превърта важните за него моменти.

         ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

    Изкуството да управляваш конфликти е курс базиран на: причините за конфликт; емоционалната интелигентност; методите за разрешаване на конфликти; източници на агресивно поведение и др. Фондация "КУЗМАНОВ" работи активно по въпроса за борба с детската/младежката агресия от 2015г. чрез организирането на поредица работни срещи, в цялата страна, с участието на: учители, родители, ученици, институции (МВР, РУО, община и др.), на които срещи работим за намаляване на агресията на местно ниво. В курса ще бъдат включени съвременни тенденции при разрешаване на конфликтни и агресивни прояви, които са достигнали до нас благодарение на многобройните ни работни срещи и в чужбина, и проучването на добрите практики при разрешаване на конфликти и агресивни прояви от България и света.

  По време на живото предаване на курса "Изкуството да управляваш конфликти" нашите експерти и психолози ще Ви представят:

- причините за агресивно поведение сред децата, младежите и възрастните;

- видове конфликти;

- съвременни подходи и методи за разрешаване на конфликтни ситуации, които могат да възникнат вкъщи или в учебното заведение (детска градина, училище, занималня, ЦПЛР);

- как родителите, учителите или социалните работници да намалят агресивните прояви и конфликтните ситуации (превенция) при деца/младежи/възрастни?;

- добрият международен опит при "беззагубният" метод за разрешаване на конфликти;

възможност за задаване на въпроси от страна на участниците в курса по конкретни случаи;

- информационни материали, които ще бъдат изпратени на всеки участник по email.

Водещи на живото онлайн предаване ще бъдат:

д-р Наталия Любенова - психолог с дъгогодишна практика и богат опит при работата с деца, родители и семейна система; училищен психолог; завършила асистентско ниво в Институт по индивидуално и грипово консултиране на деца и родители "Бернхард Ахтерберг"-Австрия, със специализации в чужбина; психодрама асистент, кариерен консултант и др.

г-н Атанас Кузманов - експерт по комуникация и в сферата на образованието. Обучител с дългогодишен опит и проведени стотици курсове и проучвания, в сферата на комуникацията и образованието, в България и чужбина.

 

     СУМА:

     Цената за включване е 9 лв./участник

Сумата за включване в курса може да преведете най-късно до 22.07.2020г. по: банков път/Easy Pay/Еконт или др.

- чрез банков превод

Вашата сума от 9 лв. може да преведете на нашата банкова сметка, която може да откриете и в раздел контакти от сайта ни:

Първа Инвестиционна банка АД

BIC: FINVBGSF

IBAN BG59FINV91501214851508 - за Фондация "КУЗМАНОВ"

основание за превода ПОСОЧЕТЕ ВАШИТЕ ИМЕНА, за да знаем за кой участник е превода.

 

- чрез превод по "Еконт"/Easy Pay

Сума от 9 лв. може да преведете към банковата ни сметка и от офис на Еконт/Easy Pay.

Първа Инвестиционна банка АД

BIC: FINVBGSF

IBAN BG59FINV91501214851508 - за Фондация "КУЗМАНОВ"

основание за превода ПОСОЧЕТЕ ВАШИТЕ ИМЕНА, за да знаем за кой е преведена сумата.

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в живото предаване, линкът към него, както и записа на курса (който да си превъртете с важните за Вас моменти още 3 дни), ще Ви бъдат изпратени на регистрирания от Вас email.

На Вашия email ще Ви бъдат изпратени и учебните материали.

 

   ЗАЯВКА:

   Ако желаете да се включите в оналйн курса ИЗКУСТВОТО ДА УПРАВЛЯВАШ КОНФЛИКТИ, който ще представи съвременни световни тенденции при разрешаване на конфликтни и агресивни ситуации, и да получите препоръки и отговори на Вашите въпроси от водещи психолози и експерти в България, то ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ!  

Ако желаете да се включите в нашия интерактивен курс, то може да заявите Вашето участие от линка - ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

Заявки се приемат до 22.07.2020г. ИЛИ до изчерпване на местата. 

След като направите регистрация за включване в обученията, то Вие ще получите email с допълнителна информация.

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти! 

РЕЙТИНГ:
9,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ