Курс "Хиперактивност и дефицит на вниманието" с д-р Наталия Любенова - 08.07.2022г.
-14%

Курс "Хиперактивност и дефицит на вниманието" с д-р Наталия Любенова - 08.07.2022г.

21/06/2022

   Уважаеми Колеги,

   Настоящият курс се организира от г-н Атанас Кузманов и д-р Наталия Любенова - психолог с директен поглед върху ситуацията в учебните заведения, и провежда от БСУ. Обучителният тематичен курс е специално разработен за Учители, и дава възможност за получаване на 1 квалификационен кредит:

Хиперактивност и дефицит на вниманието (ХАДВ)с удостоверение с 1 кредит

   Фондация КУЗМАНОВ организира обучителни курсове (събиране на групи, логистика, документация и т.н.) с квалификационни кредити като вид обслужващо звено на един от най-иновативните университети в България, с висока акредитация, а именно Бургаският свободен университет (БСУ). Курсовете се провеждат от БСУ, а Лекторите на БСУ предоставят нужната информация винаги от практическа гледна точка, и през погледа на добрите образователни практики в България и по света. Тази наша организационна дейност е разписана в специален Договор за сътрудничество.

   Курсът Хиперактивност и дефицит на вниманието (ХАДВ) ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 8 юли 2022г. /петък/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 09.07.2022г. ще бъде неприсъствената част на курса. Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 09 юли 2022г.. Така ще може да прегледате отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

Обучителните курсове се провеждат в електронна среда, синхронно и от разстояние. Ще се използва една от най-удобните и популярни платформи измежду: Zoom/MS Teams или Google classroom (Google meet), в която Вие може да се регистрирате с Вашите email-и (лични или служебни), включително и тези в домейна @edu.mon.bg. За да се изпълнят изискванията за синхронно обучение от разстояние в електронна среда, описани в Наредба 15 на МОН, включително и да имате право да получите удостоверение с квалификационен кредит, то Вие задължително трябва:
- да участвате в обучителния курс;
- да бъдете назначен на длъжност като редовен педагогически специалист;
- да се впишете в електронния присъствен списък, който ще бъде пуснат на самото обучение;
- в неприсъствения ден от курса (вторият ден) да изпълните поставената от обучителя задача и да ни я изпратите на email;
- да си попълните анкетата също в рамките на неприсъствения ден от обучението.

 

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯТА:

  Обучителеният курс Хиперактивност и дефицит на вниманието (ХАДВ) е продължение на поредицата обучителни квалификационни курсове посветени на Приобщаващото образование, но този път акцентът е върху Синдрома на хиперактивността и дефицитът на вниманието (ХАДВ). Обучението е разработено по материали на д-р Наталия Любенова, която ще бъде и специален гост-лектор, и представя темата, както теоретично, така и с професионални практически насоки, които Педагогическите специалисти трябва да прилагат при педагогическото си взаимодействие с деца и ученици на обща и/или допълнителна подкрепа. Д-р Любенова е психолог с директен поглед върху ситуацията в учебните заведения, посетила е редица специализации в чужбина и има богат опит при работа с деца, ученици и възрастни в нейната индивидуална практика като психолог.

По време на обучението на тема "Хиперактивност и дефицит на вниманието (ХАДВ)" ще се представят:

- как се определя дали дадено дете/ученик е със синдрома на ХАДВ?;

- някои акценти при работата с хиперактивни деца и ученици;

- дидактически инструменти и методически похвати за задържане вниманието на децата/учениците;

- практически примери за педагогически взаимодействия с деца/ученици с ХАДВ;

- работата с родителите на деца с ХАДВ, и не само;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- удостоверение за завършен курс на тема Хиперактивност и дефицит на вниманието (ХАДВ), с 1 квалификационен кредит.

   

   СУМА:

Хиперактивност и дефицит на вниманието (ХАДВ)с 1 квалификационен кредит - 49 42 лв./участник

Вие може да преведете Вашата сумата по банков път ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

Сумата е без ДДС

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в курса ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

Записът на избрания от Вас курс/курсове може да гледате в описаните по-горе срокове.

Вие ще получите и учебните материали, когато такива са предвидени в курса.

Ако желаете удостоверение с квалификационен кредит, то документът ще Ви бъде изпратен до 15 работни дни, до избран от Вас адрес или офис на Еконт. Куриерските разходи за получаване на Вашата пратка до офис на Еконт е на цена около 5 лв., която доставка се поема от Ваша страна (Вие ще бъдете уведомени по email и SMS за точния ден на пратката Ви).

 

   ЗАЯВКА:

Ако желаете да се включите в нашите интерактивни обучения, то може да заявите Вашето участие (брой участници, данни за издаване на удостоверение и други изисквания) като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

Заявки се приемат до три дни преди всеки курс ИЛИ до изчерпване на местата. 

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
49,00 лв.
42,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ