Курсове с над 11% ОТСТЪПКА по случай 11 Рожден ден на Фондация КУЗМАНОВ
-12%

Курсове с над 11% ОТСТЪПКА по случай 11 Рожден ден на Фондация КУЗМАНОВ

22/10/2021

   Скъпи Колеги,

   Курсовете на БСУ, в партньорство с отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ, са специално разработени за Учители. По случай 11 Рожден ден на Фондация КУЗМАНОВ нашите партньори и приятели от БСУ провеждат обучителни тренинги с над 11% ОТСТЪПКА. И лично г-н Атанас Кузманов (експерт в сферата на предучилищното и училищното образование, учител и директор, водещ на редица семинари, конференции, присъствени и онлайн курсове посветени на: образованието, комуникацията, емоционалната интелигентност и други) Ви кани на следните обучителни тренинги по 1 квалификационен кредит:

НОВО РАБОТА С ИНТЕРАКТИВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ PEAR DECK  - практически тренинг за създаване на интерактивни уроци (подходящ за ОРЕС)

НОВО СТРЕСЪТ И РАБОТАТА НА ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ КОЛЕКТИВ В УСЛОВИЯТА НА COVID-19 - практически тренинг за преодоляване на стреса и новите норми за работа в екип

   Фондация КУЗМАНОВ организира обучителни курсове (събиране на групи, логистика, документация и т.н.) с квалификационни кредити като вид обслужващо звено на един от най-иновативните университети в България, с висока акредитация, а именно Бургаският свободен университет (БСУ). Курсовете се провеждат от БСУ, а Лекторите на БСУ предоставят нужната информация винаги от практическа гледна точка, и през погледа на добрите образователни практики в България и по света. Тази наша организационна дейност е разписана в специален Договор за сътруничество, който имаме с БСУ.

   Курсът Работа с интерактивното приложение Pear deck ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 6 ноември 2021г. /събота/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 7.11.2021г. ще бъде неприсъствената част на курса. Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 7 ноември 2021г.. Така ще може да прегледате отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   Tренингът Стресът и работата на Педагогическия колектив в условията на COVID-19 - практически тренинг за преодоляване на стреса и новите норми за работа в екип ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 20 ноември 2021г. /събота/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 21.11.2021г. ще бъде неприсъствената част на курса. Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 21 ноември 2021г.. Така ще може да прегледате отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

Обучителните курсове се провеждат в електронна среда, синхронно и от разстояние. Ще се използва една от най-удобните и популярни платформи измежду: Zoom/MS Teams или Google classroom (Google meet), в която Вие може да се регистрирате с Вашите email-и (лични или служебни), включително и тези в домейна @edu.mon.bg. За да се изпълнят изискванията за синхронно обучение от разстояние в електронна среда, описани в Наредба 15 на МОН, включително и да имате право да получите удостоверение с квалификационен кредит, то Вие задължително трябва:
- да участвате в обучителния курс;
- да бъдете назначен на длъжност редовен учител;
- да се впишете в електронния присъствен списък, който ще бъде пуснат на самото обучение;
- в неприсъствения ден от курса (вторият ден) да изпълните поставената от обучителя задача и да ни я изпратите на email;
- да си попълните анкетата също в рамките на неприсъствения ден от обучението.

 

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯТА:

   НОВИЯТ курс Работа с интерактивното приложение Pear deck - практически тренинг за създаване на интерактивни уроци (подходящ за ОРЕС) ще представи в детайли приложението Pear deck, което е създадено през 2014 год. за интерактивно обучение на ученици. Платформата Pear deck преобразява презентации (основно направени на Google-slides) и ги прави интерактивни, динамични и интересни за учениците. Това е от малкото приложения, които включват учениците в образователния процес по време на преподаване в ОРЕС, учениците правят нещо, имат действие - интеракция. Платформата Pear deck е изключително подходяща и за работа в онлайн среда и помага на учителя да проведе динамичен и интерактивен урок.

По време на обучението на тема "Работа с интерактивното приложение Pear deck" ще се представят:

- възможностите на програмата;

- първи стъпки за работа с приложението, основните бутони и менюта в нея;

- как с приложението да направите интерактивни уроци, от ново поколение, каквито Вашите колеги и възпитаници не са виждали досега;

- как учителят в реално време вижда отговорите на учениците и може да ги оцени и коментира;

- ключови похвати за привличане и задържане вниманието на учениците по време на дистанционно обучение;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- удостоверение за завършен курс на тема "Работа с интерактивното приложение Pear deck", с 1 квалификационен кредит.

   Също НОВОТО ни предложение този месец - Стресът и работата на Педагогическия колектив в условията на COVID-19 - практически тренинг за преодоляване на стреса и новите норми за работа в екип ще представи основните източници на стрес за педагогическите специалисти, включително и в следствие от пандемията COVID19, както и методи за преодоляване на стреса. Ще се представят променените условия (в следствие на COVID-19) на работа и отношения между членовете на Педагогическия колектив. Ще се даде отговор как в условията на световна здравна и икономическа криза се сформира екип? Не на последно място ще се обърне внимание и на съвременните характеристики на Педагогическите колективи.

По време на обучението на тема "Стресът и работата на Педагогическия колектив в условията на COVID-19" ще се представят:

- стресовите фактори върху Педагогическите специалисти и как да ги преодолеем?;

- новите аспекти в учителската професия, по време на пандемична обстановка;

- екип: сформиране на екип, работа в екип, цели на екипа. Успешният Педагогически колектив;

- новите характеристики на Педагогическите колективи;

- удостоверение за завършен курс на тема "Стресът и работата на Педагогическия колектив в условията на COVID-19", с 1 квалификационен кредит.

 

   СУМА:

На 1 ноември 2021г. екипът на Фондация КУЗМАНОВ отбелязва своя 11 Рожден ден, затова Вие може да се включите в обучителните тренинги с над 11% ОТСТЪПКА. Промоционалната оферта е валидна в периода 22.10.2021г. - 17.11.2021г. или до изчерпване на местата.

Работа с интерактивното приложение Pear deck - практически тренинг за създаване на интерактивни уроци (подходящ за ОРЕС)с 1 квалификационен кредит - 39 34 лв./участник.

Стресът и работата на Педагогическия колектив в условията на COVID-19 - практически тренинг за преодоляване на стреса и новите норми за работа в екипс 1 квалификационен кредит - 39 34 лв./участник

 

Вие може да преведете Вашата сумата по банков път ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в курса ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

Записът на избрания от Вас курс/курсове може да гледате в описаните по-горе срокове.

Вие ще получите и учебните материали, когато такива са предвидени в курса.

Ако желаете удостоверение с квалификационен кредит, то документът ще Ви бъде изпратен до 15 работни дни, до избран от Вас офис на Еконт. Куриерските разходи за получаване на Вашата пратка до офис на Еконт е на цена около 5 лв., която доставка се поема от Ваша страна (Вие ще бъдете уведомени по email и SMS за точния ден на пратката Ви).

 

   ЗАЯВКА:

Ако желаете да се включите в нашите интерактивни обучения, то може да заявите Вашето участие (брой участници, данни за издаване на удостоверение и други изисквания) като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

Заявки се приемат до три дни преди всеки курс ИЛИ до изчерпване на местата. 

НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
39,00 лв.
34,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ