Научи ВЕДНАГА всичко за MS Teams

Научи ВЕДНАГА всичко за MS Teams

21/10/2020

   Уважаеми Дами и Господа,

   Скъпи Колеги,

Интересът към онлайн курса  Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams, който провежда отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ продължава да бъде голям. Само за няколко седмици нашият курс е посетен от над 2500 Учители от цялата страна (на  2 и 16  октомври 2020г. в онлайн обученията се включиха около 1200 Педагози, а при присъствените курсове в учебните заведения, в цялата страна, още над 1000 Учители).

Затова Ви предлагаме да научите в детайли СЕГА и ВЕДНАГА как да работите с платформата MS Teams.

ПОРЪЧВАШ → ПЛАЩАШ → ГЛЕДАШ ВЕДНАГА

Експертите на отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ проучиха в детайли платформата MS Teams, заедно с всичките й приложения за Учители, и бихме желали да Ви поканим на онлайн курса

Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams

   Платформата MS Teams за Учители е препоръчана от МОН при дистанционно/онлайн обучение, и включва в себе си редица специфични приложения, които българските Педагози трябва да познават добре, за да използват пълноценно продукта.

   Курсът Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams представя запис от проведено обучение на същата тема, от 16.10.2020г.Вие може да гледате закупения от Вас запис в период от 7 календарни дни. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

  Курсът Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams представя в детайли продукта Teams, който МОН е предоставил за ползване на българските Учители, с включените в продукта функции и възможности. По време на обучението е представена, както основната информация (всички иконки, формиране на екипи, групи, видеочат, файлове и т.н.), така и по-специфичните възможности на продукта (водене едновременно на няколко видео-конферентни връзки, разработване и оценка на тестове, бележник и др.).

По време на обучението на тема "Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams" ще видите:

- всички бутони и менюта на програмата;

- възможностите на платформата за: чат, видеовръзка, създаване на екипи (класове, групи), споделяне на файлове и др.;

- създаване и управления на събития, заглушаване на ученици, които пречат на видеовръзката и управление на няколко видеовръзки едновременно (преподаване в няколко класа, при заместване и слети паралелки) ;

- създаване и оценяване на тестове и задачи (Assignments & Gradesс) с Microsoft Teams, включително и с графики;

- използване на приложението Forms;

- зададените въпроси от страна на участниците, на 16.10.2020г.;

- ако желаете, то може да Ви бъде издаден сертификат за завършен курс на тема Работа с платформата Microsoft Teams, който сертификат ще получите на Вашия email.

 

   ЦЕНА:

Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams - 29 лв./участник

 Вие може да заплатите сумата от 29лв. по банков път (този метод е задължителен, когато се нуждаете от фактура) ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

 

   ДОСТАВКА:

Записът ще може да гледате в продължение на минимум 7 дни, след получено плащане от Ваша страна. 

Когато направите поръчка за закупуване на записа на курса, то Вие ще получите email с инструкция. При плащане е ВАЖНО да посочите номера на поръчката си (който номер ще генерира самата система), за да знаем от кой участник е паричният превод.

Ето инструкция как да гледате записите:
1. Натиснете бутона КУПИ под настоящата покана за курс;
2. Ако нямате профил в нашия сайт, то се регистрирайте;
3. Ще получите email с потвърждение за поръчан курс, и кратка инструкция как да извършите плащане. Писмо с инструкция ще получите, ако изберете опция за плащане чрез банков превод или дебитна/кредитна карта. При избрана опция - плащане на каса на Easy Pay няма да получите писмо с инструкция, затова си запишете кода, инструкцията и номера на поръчката, които ще видите на екрана си;
4. Платете чрез банков превод, карта или на каса на Easy Pay, след което ще получите потвърдително писмо, че сте извършили плащане;
5. След като сте платили, в рамките на 12 часа, ще получите потвърдителното писмо, че продуктът Ви е успешно заплатен и може вече да го ползвате;
6. Влезте във Вашия профил от сайта на Фондация КУЗМАНОВ
7. След това отидете горе в дясно. Посочете с мишката думата "ПРОФИЛ" и ще Ви се отвори падаща меню. От падащото меню кликнете на втората дума - "КУРСОВЕ".
8. След това ще Ви се отвори курсът "Научи ВЕДНАГА всичко за MS Teams", и Вие натиснете (кликнете) върху бутона "ВИЖ ОЩЕ";
9. Ще Ви се зареди нова страница с поканата за курса, а в лявата част на страницата ще имате четири прозорчета. Изчакайте около 60 секунди (в зависимост от бързината на Вашия Интернет) и тези 4 прозорчета ще се заредят с четирите части на онлайн курса от 16.10.2020г.
10. Натиснете малкия бутон play за тръгване, на всяка една част (започнете да гледате от Част 1 към Част 4) и Приятно гледане!

Ако желаят повече участници от едно учебно заведение да се регистрират, и заплатят курса с една обща фактура, то Ви молим преди да се регистрирате да се свържете по телефона с представител на Фондация КУЗМАНОВ.

Важно! През телефон може и да НЕ Ви се отворят клиповете със записа, защото са големи. Препоръчваме да ги гледате на лаптоп или компютър. Също така, ако Интернетът Ви е слаб, то клиповете ще прекъсват, затова ги изчакайте да се заредят изцяло.

Сертификатът/сертификатите ще Ви бъдат изпратени на Вашия email, откъдето може да го разпечатате и приложите във Вашето Портфолио на Учителя. Срокът за изпращане на сертификата е описан в Условията за ползване на сайта

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
29,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ