Обучителни курсове с КРЕДИТИ през месец ЮЛИ 2021 год.

Обучителни курсове с КРЕДИТИ през месец ЮЛИ 2021 год.

19/06/2021

   Скъпи Колеги,

   Курсовете на БСУ, в партньорство с отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ, са специално разработени за Учители. Ето и предложенията ни за месец ЮЛИ 2021г. с по 1 квалификационен кредит:

РАБОТА С ПРОГРАМИ ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ KNOVIO & EMAZEс удостоверение с 1 кредит

НОВО РАБОТА С ПРОГРАМИ ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ SWAY & PUBLISHERс удостоверение с 1 кредит

   Фондация КУЗМАНОВ организира обучителни курсове (събиране на групи, логистика, документация и т.н.) с квалификационни кредити като вид обслужващо звено на един от най-иновативните университети в България, с висока акредитация, а именно Бургаският свободен университет (БСУ). Курсовете се провеждат от БСУ, а Лекторите на БСУ предоставят нужната информация винаги от практическа гледна точка, и през погледа на добрите образователни практики в България и по света. Тази наша организационна дейност е разписана в специален Договор за сътруничество, който имаме с БСУ.

   Курсът Работа с програми за презентиране Knovio & Emaze ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 16 юли 2021г. /петъка/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 17.07.2021г. ще бъде неприсъствената част на курса. Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 17 юли 2021г.. Така ще може да прегледате отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   НОВИЯТ обучителен курс Работа с програми за презентиране Sway & Publisher ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 23 юли 2021г. /петък/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 24.07.2021г. ще бъде неприсъствената част на курса. Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 24 юли 2021г.. Така ще може да прегледате отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

Обучителните курсове се провеждат в електронна среда, синхронно и от разстояние. Ще се използва една от най-удобните и популярни платформи измежду: Zoom/MS Teams или Google classroom (Google meet), в която Вие може да се регистрирате с Вашите email-и (лични или служебни), включително и тези в домейна @edu.mon.bg. За да се изпълнят изискванията за синхронно обучение от разстояние в електронна среда, описани в Наредба 15 на МОН, включително и да имате право да получите удостоверение с квалификационен кредит, то Вие задължително трябва:
- да участвате в обучителния курс;
- да се впишете в електронния присъствен списък, който ще бъде пуснат на самото обучение;
- в неприсъствения ден от курса (вторият ден) да изпълните поставената от обучителя задача и да ни я изпратите на email;
- да си попълните анкетата също в рамките на неприсъствения ден от обучението.

 

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯТА:

   Във всеки един от курсовете са включени по две от най-популярните програми за презентиране в света - Knovio & Emaze, и Sway & Publisher. Лекторът ще представи стъпка по стъпка, от самото начало, работата с всяка една от програмите. Програмите за презентиране, които ще се представят, са най-добрите в света и с тяхна помощ се създават впечатляващи и запомнящи презентации. От друга страна работата с програмите е лесна и в края на курса всеки участник ще има уменията да работи добре с дадена програма. Всяка една от програмите (Knovio, Emaze, Sway и Publisher) има БЕЗПЛАТНА опция за ползване и чрез нея се създават атрактивни и модерни презентации, с ново поколение ефекти, които презентации ще задържат за дълго вниманието на публиката (пред която представяте) или на Вашите възпитаници.

По време на всяко едно от обученията ще се представят:

- възможностите на програмата;

- първи стъпки за работа с програмата, основните бутони и менюта в нея;

- как с програмата да направите впечатляваща презентация, от ново поколение, каквато Вашите колеги и възпитаници не са виждали досега;

- стъпка по стъпка как се създава презентация чрез продукта;

- работа с шаблони (template);

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- удостоверение за завършен курс с 1 квалификационен кредит.

 

   СУМА:

Работа с програми за презентиране Knovio & Emazeс 1 квалификационен кредит - 39 лв./участник

НОВО Работа с програми за презентиране Sway & Publisherс 1 квалификационен кредит - 39 лв./участник.

Вие може да преведете Вашата сумата от 39 лв./участник/курс по банков път ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

Ако Вие ни дарите 39 лв., то ще Ви включим безплатно в един курс. Вашето дарение към Фондация КУЗМАНОВ ще се използва за оперативното й обезпечаване и функциониране.

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в курса ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

Записът на избрания от Вас курс/курсове може да гледате в описаните по-горе срокове.

Вие ще получите и учебни материали, когато такива са предвидени в курса.

Ако желаете удостоверение с квалификационен кредит, то документът ще Ви бъде изпратен до 15 работни дни, до избран от Вас офис на Еконт. Куриерските разходи за получаване на Вашата пратка до офис на Еконт е на цена около 4 лв., която доставка се поема от Ваша страна (Вие ще бъдете уведомени по email и SMS за точния ден на пратката Ви).

 

   ЗАЯВКА:

Ако желаете да се включите в нашите интерактивни обучения, то може да заявите Вашето участие (брой участници, данни за издаване на удостоверение и други изисквания) като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

Заявки се приемат до три дни преди всеки курс ИЛИ до изчерпване на местата. 

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
39,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ