Обучителни курсове с КРЕДИТИ през месец април 2021 год.

Обучителни курсове с КРЕДИТИ през месец април 2021 год.

26/03/2021

   Скъпи Колеги,

   Курсовете на отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ са специално разработени за Учители. А от месец април 2021г. участието в организирани от нас присъствени или онлайн синхронни курсове ще Ви носи и квалификационни кредити. Ето и предложенията ни за месец април 2021г. с по 1 квалификационен кредит:

РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ PREZIс удостоверение с 1 кредит

НОВО МЕТОДЪТ "ОБЪРНАТА КЛАСНА СТАЯ" (с включени добри Педагогически практики на метода от САЩ, Европа и Русия), с удостоверение с 1 кредит

 ПОДАРЪК РАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ POWER POINT

   При подаване на заявката си Вие ще бъдете включени автоматично и в курса ПОДАРЪКРАБОТА С ПРОГРАМА ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ POWER POINT.

     Фондация КУЗМАНОВ организира обучителни курсове (събиране на групи, логистика, документация и т.н.) с квалификационни кредити като вид обслужващо звено на един от най-иновативните университети в България, с висока акредитация, а именно Бургаският свободен университет (БСУ). Курсовете се провеждат от БСУ, а Лекторите на БСУ предоставят нужната информация винаги от практическа гледна точка, и през погледа на добрите образователни практики в България и по света. Тази наша организационна дейност е разписана в специален Договор за сътруничество, който имаме с БСУ.

   Курсът Работа с програма за презентиране Prezi ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 18 април 2021г. /неделя/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 19.04.2021г. ще бъде неприсъствената част на курса. Ако в посочения ден и час имате временни технически проблеми с компютъра или Интернета си, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 19 април 2021г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   НОВИЯТ курс Методът "Обърната класна стая" (с включени добри Педагогически практики на метода от САЩ, Европа и Русия) ще се проведе в синхронно обучение от разстояние в електронна среда, в реално време, на 25 април 2021г. /неделя/ от 09:00 до 16:30 часа, а на 26.04.2021г. ще бъде неприсъствената част на курса. Ако в посочения ден и час имате временни технически проблеми с компютъра или Интернета си, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 26 април 2021г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

 ПОДАРЪКЪТ курс Работа с програма за презентиране Power Point ще се проведе в живо предаване, в реално време, на 30 април 2021г. /петък/ от 14:00 до 18:00 часаАко в посочения ден и час НЕ Ви е удобно да проследите курса, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате на 01.05.2021г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

Обучителните курсове се провеждат в електронна среда, синхронно и от разстояние. Ще се използва една от най-удобните и популярни платформи измежду: Zoom/MS Teams или Google classroom (Google meet), в която Вие може да се регистрирате с Вашите email-и (лични или служебни), включително и тези в домейна @edu.mon.bg. За да се изпълнят изискванията за синхронно обучение от разстояние в електронна среда, описани в Наредба 15 на МОН, включително и да имате право да получите удостоверение с квалификационен кредит, то Вие задължително трябва:
- да участвате в обучителния курс;
- да се впишете в електронния присъствен списък, който ще бъде пуснат на самото обучение;
- в неприсъствения ден от курса (вторият ден) да изпълните поставената от обучителя задача и да ни я изпратите на email;
- да си попълните анкетата също в рамките на неприсъствения ден от обучението.

 

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЯТА:

  Курсът  Методът "Обърната класна стая" (с включени добри Педагогически практики на метода от САЩ, Европа и Русия) ще представи този интерактивен метод на обучение за ученици (включително и студенти), е разработен в самия край на XX век и развиващ се и през настоящия XXI век. Методът се счита за един от най-съвременните образователни подходи, като успешно се прилага в STEAM-класни стаи, Khan академия и другаде. Има разработки на метода включително и за дистанционно (онлайн) обучение, което се прилага вече повече от една година, в целия свят, заради пандемичната обстановка. Методът е толкова популярен по света, защото отговаря много добре на нуждите на съвременното поколение ученици (дигиталните деца, Z-поколението).

По време на обучението на тема "Методът "Обърната класна стая" (с включени добри Педагогически практики на метода от САЩ, Европа и Русия)" ще се представят:

- подробно методът "Обърната класна стая" и ключовите му похвати;

- прилагане на метода "Обърната класна стая" по време на присъствени обучения (в клас) и дистанционни обучения (онлайн);

- формиране на ключови умения и компетентности в учеиците;

- добри практики на метода от САЩ, Европа и Русия;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- удостоверение за завършен курс на тема Методът "Обърната класна стая", с 1 квалификационен кредит.

   Всеки  един от курсовете Работа с програма за презентиране Prezi и Работа с програма за презентиране Power Point е посветен на различна програма за презентиране - Prezi или PowerPoint. Лекторите ще представят стъпка по стъпка, от самото начало, работата с различните програми. Програмите за презентиране, които ще се представят, са най-добрите в света и с тяхна помощ се създават впечатляващи и запомнящи презентации. От друга страна работата в програмите е лесна и в края на курса всеки участник ще има уменията да работи добре с дадена програма. Всяка една от програмите (Prezi или PowerPoint) има БЕЗПЛАТНА опция за ползване и чрез нея се създават запомнящи се и невероятни презентации, с ново поколение ефекти, които презентации ще задържат задълго вниманието на публиката (пред която представяте) или на Вашите възпитаници.

По време на всяко едно от обученията ще се представят:

- възможностите на програмата;

- първи стъпки за работа с програмата, основните бутони и менюта в нея;

- как с програмата да направите впечатляваща презентация, от ново поколение, каквато Вашите колеги и възпитаници не са виждали досега;

- стъпка по стъпка как се създава презентация чрез продукта;

- работа с шаблони (template);

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- удостоверение на тема Работа с програма за презентиране Prezi, с 1 квалификационен кредит. За обучението ПОДАРЪК Работа с програма за презентиране Power Point не се предвижда издаването на удостоверение или сертификат.

 

   СУМА:

Работа с програма за презентиране Prezi, с 1 квалификационен кредит - 39 лв./участник

Методът "Обърната класна стая", с 1 квалификационен кредит - 39 лв./участник

Получаването на Вашия ПОДАРЪК - включването Ви в курса Работа с програма за презентиране Power Point ще се извърши АВТОМАТИЧНО. 

 

Вие може да преведете Вашата сумата от 39 лв./участник/курс по банков път ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

Ако Вие ни дарите 39 лв., то ще Ви включим безплатно в един курс. Вашето дарение към Фондация КУЗМАНОВ ще се използва за оперативното й обезпечаване и функциониране.

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в курса ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

Записът на избрания от Вас курс/курсове може да гледате в продължение на минимум 24 часа, в описаните по-горе срокове.

На Вашия email ще Ви бъдат изпратени и учебните материали, когато такива са предвидени в курса.

Удостоверенията за участие ще бъдат изпратени до избран от Вас офис на Еконт. Куриерските разходи за получаване на Вашата пратка до офис на Еконт е на цена около 4 лв., която доставка се поема от Ваша страна (Вие ще бъдете уведомени по email и SMS за точния ден на пратката Ви).

 

   ЗАЯВКА:

Ако желаете да се включите в нашите интерактивни обучения, то може да заявите Вашето участие (брой участници, данни за издаване на удостоверение и други изисквания) като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

Заявки се приемат до три дни преди всеки курс ИЛИ до изчерпване на местата. 

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
39,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ