Панел за лицево разпознаване с измерване на телесната температура

Панел за лицево разпознаване с измерване на телесната температура

11/10/2020
Категория: БИЗНЕС

Променената обстановка в света, дължаща се на пандемията от COVID-19, утвърди проверката на телесната температура като един от надеждните методи за ограничаване разпространението на коронавируса. Медицинските специалисти се обединиха около тезата, че основното „оръжие“ за противодействие е ограничаване на контакта със заразени хора.

Радиометричните термографски камери на Comelit позволяват бързо и точно измерване на телесната температура. Те предотвратяват образуването на дълги опашки и струпвания на хора, както и на ненужен контакт с персонала. С тяхното използване отпада и необходимостта от допълнителен персонал.

Радиометрията е инструмент, който позволява ефективно да се наблюдават посетителите от безопасно разстояние. Термографският панел IPTHPAN02FA на Comelit осигурява непрекъснато високопрецизно безконтактно измерване на телесната температура при сравнително слаб поток от хора до 30 човека на минута с аларма в реално време и вградено лицево разпознаване.

Панел за разпознаване на лица с 8-инчов сензорен LCD дисплей.
99,7% точност на разпознаване на лица дори с маска и до разстояние от 2 м. Максимален капацитет на базата данни 20 000 лица. Гласова аларма, когато не е открита маска.
8-инчов сензорен LCD дисплей, резолюция 1280x800, контраст 500:1, яркост 500 лукса, контрол на яркостта, моментна снимка, релеен изход за заключване на вратата.
Операционна система Linux, памет 8 GB DDR3 + 16 GB EMMC.
Оборудван с вход и изход за протокол Wiegand (26-34 бита) за интеграция със системата за контрол на достъпа и алармена система и USB порт.
Функция против фалшифициране и бутон за нулиране. Самостоятелна работа.
Пълна гама от аксесоари за всякакъв вид инсталация. IP63 водоустойчив корпус.
Задната плоча за монтаж на стена и захранващият блок НЕ са включени.

Системата има всички сертификати и съпътстващи я документи.

Цена: 1979 лв без ДДС

Повече за продуктите може да научите от сйата на TEKRA или като последвате лика TEKRA (кликнете върху думата TEKRA).

 

 

РЕЙТИНГ:
1 979,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ