Покана за XI Национална конференция-обучение в Равда

Покана за XI Национална конференция-обучение в Равда

20/03/2023

П О К А Н А

за конференция-обучение посветена на

ИЗКУСТВОТО ЕФЕКТИВНО ДА УПРАВЛЯВАШ ДЕЦА/УЧЕНИЦИ,

част от поредицата педагогическите конференции на Фондация КУЗМАНОВ

 

     УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

     ДРАГИ УЧИТЕЛИ,

     СКЪПИ КОЛЕГИ,

    Бихме желали да Ви поканим на специалния Педагогически форум, посветен на темата "Изкуството ефективно да управляваш деца/ученици" организирана от отдел „Образование и култура“ на Фондация „КУЗМАНОВ“, в партньорство с НВУ-гр. Велико Търново.

Конференцията-обучение ще се проведе в периода 1 - 3 юли 2023г., в 5-звездния хотел "Емералд Ризорт" (Emerald Beach Resort & Spa) - Равда.

     Информация за събитието:

  Конференцията-обучение "Изкуството ефективно да управляваш деца/ученици" (за ДГ и училища) е част от цикъла Педагогически конференции организирани от Фондация „КУЗМАНОВ”. Конференцията е посветена на съвременните изисквания към Педагогическия специалист, интерактивните подходи гарантиращи привличане и задържане вниманието на децата/учениците, както и цялостното ефективно управление на образователния процес. По време на този национален форум ще бъдат представени и добри практики, от България и чужбина, за ефективно педагогическо взаимодействие, както в детската градина, така и в училище.

По време на конференцията-обучение "Изкуството ефективно да управляваш деца/ученици" (за ДГ и училища) ще се представят:

- съвременните изисквания и очаквания към Учителите, актуални към учебната 2023/2024 год.;

- компетентностният подход в образованието;

- мениджмънт на класната стая;

- съвременни интерактивни методи на обучение в ДГ и училище (STEM-обучение и Проектно-базирано обучение);

- управление на конфликтни и агресивни ситуации в учебното заведение;

- кои методи на преподаване задържат вниманието за по-дълго и формират по-трайни знания в децата/учениците?;

- споделен опит от учители и директори, както и други експерти, за използваните от тях добри педагогически практики за работа със съвременните деца/ученици;

- удостоверение за завършен курс на тема Методи за ефективно педагогическо управление на деца и ученици, с 1 квалификационен кредит.

     На всеки участник ще бъде ПОДАРЕН електронно издание – сборник Добри Педагогически практики от междукултурно и интеркултурно обучение на деца и ученици (за ДГ и училища).

  Конференцията-обучение на тема ИЗКУСТВОТО ЕФЕКТИВНО ДА УПРАВЛЯВАШ ДЕЦА/УЧЕНИЦИ (за ДГ и училища) ще даде възможност на участниците (директори, учители, възпитатели, психолози, ресурсни учители, служители в държавната администрация и неправителствения сектор) да се запознаят със съвременни образователни подходи. Форумът ще даде възможност и за изграждане на формални и неформални контакти и връзки между участниците, които биха им били полезни при работата по проекти, обмен на информация и др..

     Място и дата:

   Планираните дати за провеждането на конференцията-обучение са 1 - 3 юли 2022г., в Emerald Beach Resort & SPA – Равда (повече информация за хотела може да видите на линка https://emeraldresort.eu).

За кого е подходяща конференцията-обучение:

- представители на държавни образователни институции (МОН, РУО и др.);

- директори на учебни заведения (училища, детски градини, ЦПЛР);

- учители, възпитатели, ресурсни учители, психолози и педагогически съветница от учебни заведения (училища, детски градини и други образователни институции);

- представители на Регионални центрове за подкрепа на процеса на приобщаващото образование (бившите Ресурсни центрове), ЦПЛР и ЦОП;

- лица и организации работещи в сферата на образованието или с деца/ученици.

     Разходи на участниците в конференцията-обучение:

   Хотел „Емералд Ризорт“ – Равда кани участниците в конференцията в своя 5-звезден комплекс, където има всичко необходимо за Вашия луксозен престой: близост до Южен плаж-Равда, тематични ресторанти,  басейни, Скай, Лоби и Пул бар, SPA-център, вътрешен отопляем басейн, фитнес зона, детски клуб, просторни градини и зелени площи, прекрасна гледка към морето. Цената, която ни предлагат е 100 лв. на човек, на ден, при двойно или тройно настаняване, с включена закуска, обяд и вечеря и безплатно ползване на SPA-центъра (разбира се, Вие може да отидете и на плаж на Черно море), т.е. разходите на един участник на ден са 100 лв. За две нощувки 200 лв. Настаняване в самостоятелна стая е 140 лв./вечер. Конкретното предложение на хотел „Емералд Ризорт“ – Равда е поместено в приложение 2 към настоящата покана.

За обезпечаване на конференцията-обучение (наем на зали, лектори-модератори, подаръци, удостоверения, материали за обученията и др.) ни е нужна сума от 163 лв./участник.

Сумарно на един участник, за трите дни, което включва: право на участие в конференцията и хотелско настаняване за три дни (включена закуска обяд, вечеря и свободен достъп до СПА-зоната) е 363 лвОбщата сума от 363 лв. (или 443 лв. ако сте пожелали настаняване в самостоятелна стая) може да се преведе по банков път/Easy Pay или др и на части.

Придружители на участниците в конференцията, заплащат по 100 лв./ден/ на човек за хотелско настаняване и изхранване, плюс еднократна такса придружител от 60 лв./човек. Придружителите задължително трябва да бъдат включени в заявката, за да може да се предвиди и за тях хотелско настаняване.

    Участниците в конференцията ще получат: удостоверение с 1 квалификационен кредит за участие в конференцията-обучение на тема "Методи за ефективно педагогическо управление на деца и ученици", ПОДАРЪК електронно издание – сборник Добри Педагогически практики от междукултурно и интеркултурно обучение на деца и ученици (за ДГ и училища), както и възможност за формиране на формални и неформални контакти между всичките участници от цялата страна, сред луксозна атмосфера на брега на Черно море. 

     Уважаеми Колеги,

    Ще се радваме да Ви срещнем отново и заедно да обсъдим съвременните методи на обучение.

Молим да заявите Вашето участие (брой участници, данни за фактура и други изисквания) най-късно до 05.06.2023 год., като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

При подаване на ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

С оглед на това, че броят на желаещите винаги е над предвидените места в хотела, то организаторите си запазват правото да спрат записването преди крайния срок – 05.06.2023г., ако капацитетът на хотела се запълни.

Сумата от 129 лв. (вместо 163 лв.) е ПРОМОЦИОНАЛНА и важи при подадена заявка за участие до 17.04.2023г., и внесена сума, до 17.04.2023г. (включително). 

По време на регистрацията Вие може да изберете как желаете да внесете сумата - като такса или като дарение. Ако Вие ни направите дарение, то ние ще Ви включим безплатно в избран от Вас курс. Вашето дарение към Фондация КУЗМАНОВ ще се използва за оперативното й обезпечаване и функциониране.

            Приложения: 1 - програма на конференцията-обучение на тема „Изкуството ефективно да управляваш деца/ученици (за ДГ и училища)“2 – оферта от хотел „Емералд Ризорт“ – Равда.

Приложение 1

ПРОГРАМА

за конференцията-обучение на тема

ИЗКУСТВОТО ЕФЕКТИВНО ДА УПРАВЛЯВАШ ДЕЦА/УЧЕНИЦИ (за ДГ и училища)

 

01.07.2023г., събота

Настаняване на участниците в Emerald Beach Resort & Spa – Равда

12:30 часа - 13:45 часа, както и от 17:00 часа до 18:00 часа - регистрацията на участниците

14:00 часа – 16:00 часа – обучение

16:00 часа – 16:30 часа – почивка

16:30 часа – 17:00 часа – обучение

след 17:00 часа – свободно време на участниците

19:00 часа – 21:30 часа – официално откриване на конференцията-обучение, вечеря, DJ-парти

 

02.07.2023г., неделя

9:00 часа – 10:30 часа - обучение

10:30 часа – 11:00 часа – почивка

11:00 часа – 12:30 часа - обучение

12:30 часа – 14:00 часа – обяд

14:00 часа – 14:30 часа – обучение

14:30 часа – 15:30 часа – обучение

след 15:30 часа – свободно време на участниците

19:00 часа – 21:30 часа – вечеря, DJ-парти

 

03.07.2023г., понеделник

9:00 часа – 10:30 часа - обучение

10:30 часа – 11:00 часа – почивка

11:00 часа – 12:00 часа – закриване на конференцията-обучение

след 12:00 – свободно време и отпътуване.

Изложената по-горе програма е работна и организаторите си запазват правото да внасят корекции в нея, за които участниците ще бъдат своевременно уведомени.

 

Приложение  2

Предложение на хотел „Емералд Ризорт“ – Равда към участниците в конференцията-обучение на тема ИЗКУСТВОТО ЕФЕКТИВНО ДА УПРАВЛЯВАШ ДЕЦА/УЧЕНИЦИ

Период:  01 - 03.07.2023 (2 нощувки, три дни).

Цената включва ползване на:

- 4 външни басейна с чадъри и шезлонги край тях

- термална зона в индонезийски спа център – сауна, парна баня с тропически душ, арома парна баня, релакс зона, кнайп пейка с ванички топла вода

- просторен вътрешен басейн и модерно оборудван и остъклен фитнес с гледка към градината

- закуска на блок маса с включени качествени безалкохолни напитки

- обяд с избор на ястия от 3-степенно сет меню (без включени напитки)

- вечеря с избор на ястия от 3-степенно сет меню (без включени напитки)

- наземен паркинг (до изчерпване на местата)

 

Адрес: България, област Бургас, с. Равда, ул. "Македония" № 61
Телефон: 070050019

E-mail: reservations@emeraldresort.eu

 

РЕЙТИНГ:
163,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ