Портфолио на образователната институция

Портфолио на образователната институция

08/03/2021

     УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

     ДРАГИ УЧИТЕЛИ,

     СКЪПИ КОЛЕГИ,

   Отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ продължава своята поредица от курсове посветени на качествената документация на учебното заведение. След успешно проведения, и високо оценен от участниците, курс "НАЙ-ВАЖНИТЕ ТРИ ДОКУМЕНТА, ЗА ВСЯКО УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ, ПРЕЗ 2021 год, (оценка (инспектиране) на образователната институция, атестиране на педагогическите специалисти и стратегията на учебното заведение)", то сега Ви представяме най-новия ни курс, също свързан с инспектирането и оценката на образователната институцията:

НОВО ПОРТФОЛИО НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА ИНСТИТУЦИЯ

(съгласно изискванията на Националния инспекторат по образование, описани в Наредба 15 на МОН)

   НОВИЯТ курс Портфолио на образователната институция ще представи задължителните елементи, които инспекторите от Националния инспекторат по образование (НИО) проверяват в Портфолиото и Интернет страницата на образователната институция. Курсът ще се проведе в живо предаване, в реално време, на 31 март 2021г. /сряда/ с начален час 14:00. Ако в посочения ден НЕ Ви е удобно да проследите курса, то Вие ще получите учебни материали и запис на живото предаване, който ще може да гледате в периода 1-4.04.2021г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

  Обучението "Портфолио на образователната институция" ще представи за първи път, в курс организиран от отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ, изискванията на НИО, съгласно Наредба 15 от 08.12.2016г. на МОН, отнасящи се до елементите на Портфолиото на образователната институция и изискванията към интернет страницата на учебното заведение. Ще бъдат представени областите, критериите и индикаторите за инспектиране и оценка на интернет страницата и портфолиото на образователната институция. Експерти в областта на образованието и Директори на учебни заведения, които са преминали оценка на представляваната от тях образователна институция, ще споделят своя опит в интервю.

По време на обучението на тема "Портфолио на образователната институция" ще се представят:

- основните елементи на портфолиото на образователната институция (съгласно изискванията на Националния инспекторат по образование, описани в Наредба 15 на МОН);

- добрият опит от страната и чужбина при изготвяне на портфолио на учебно заведение;

- документите, които се препоръчва да се съдържат на интернет страницата на учебното заведение, съгласно първия етап от инспектирането на образователната институция;

- разглеждане на реални портфолиа на образователни институции, с цел обсъждане на най-често допусканите грешки;

- интервюта с Директори, които вече са преминали оценка на институцията;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- ако желаете, то може да Ви бъде издаден сертификат за експертна компетентност на тема Портфолио на образователната институция, с продължителност 8 учебни часа, който сертификат ще получите на Вашия email. Сертификатът за експертна компетентност Ви дава право спокойно да включите даденото обучено лице (директор, зам. директор, главен учител или друг педагогически специалист) в работаните групи за създаване и разработване на документацията по Наредба 15 на МОН, а именно: документацията нужна за интернет страницата и портфолиото на образователната институция.

СУМА:

Курсът Портфолио на образователната институция - 34 лв./участник

Вие може да преведете Вашата сумата от 34 лв. по банков път ИЛИ с дебитна/кредитна карта, ИЛИ на каса на Easy Pay и др..

Ако Вие ни дарите 34 лв., то ще Ви включим безплатно в курса. Вашето дарение към Фондация КУЗМАНОВ ще се използва за оперативното й обезпечаване и функциониране.

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в курса ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

Записът на избрания от Вас курс/курсове може да гледате в продължение на минимум 4 дни, в описаните по-горе срокове.

Сертификатът/сертификатите ще Ви бъдат изпратени на Вашия email, откъдето може да го разпечатате и приложите във Вашето Портфолио на Учителя и трудово досие.

   ЗАЯВКА:

Молим да заявите Вашето участие (брой участници и други изисквания) най-късно до 29.03.2021г.., като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВАКА)

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
34,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ