Сборник с добри Педагогически практики от присъствено и дистанционно обучение - последни 43 бройки

Сборник с добри Педагогически практики от присъствено и дистанционно обучение - последни 43 бройки

08/12/2021

Уважаеми Педагози,

След приключването на IX Национална Педагогическа конференция ни останаха последни 43 бройки от Сборника с добри Педагогически практики от присъствено и дистанционно обучение, който е събрал докладите от VIII Национална Педагогическа конференция и I Национална конференция по предучилищно образование. И двата форума са част от поредицата Педагогически конференции на Фондация КУЗМАНОВ.
На близо 500 страници са поместени доклади на реални преподавателски практики от цялата страна.

Сборникът е уникален и чудесен подарък за всеки Учител, с който Вие може да засвидетелствате уважение към Просветителите, които Ви вдъхновяват или да се запознаете с добри Педагогически практики за работа в детската градина и училището.

Ако желаете да се сдобиете с тези последни бройки на сборника, то може да заявите Вашето желание най-късно до 24.12.2021г. (брои сборници, данни за фактура и други изисквания) като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

Заявки се приемат до изчерпване на бройките. 

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

Куриерските разходи за получаване на Вашата пратка до офис на Еконт е на цена около 5 лв., която доставка се поема от Ваша страна (Вие ще бъдете уведомени по email и SMS за точния ден на пратката Ви).

След като направите заявка, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Благодарим Ви!

Ваши,

Екипът на Фондация КУЗМАНОВ

РЕЙТИНГ:
39,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ